Velkommen til Dansk Hussyn
- En del af Botjek Center Sønderjylland & Sydvestjylland

Skal du sælge dit hus?

Så skal du have et gyldigt energimærke. Det er lovpligtigt.
Hos Botjek kan du få udarbejdet energimærket samt en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport. Rapporterne og et ejerskifteforsikringstilbud frigør dig for dit 10-årige sælgeransvar.
Tilstandsrapport
Energimærke
Eleftersyn

Tilstandsrapport

Hos Botjek hjælper vi dig med at få udarbejdet en tilstandsrapport - uanset hvilken type ejerbolig du har

En tilstandsrapport er mere end blot et dokument. Tilstandsrapporten viser sig ofte at være en afgørende faktor i forbindelse med ejendomshandel. Når en af vores beskikkede byggesagkyndige står for udarbejdelsen af tilstandsrapporten, får du en detaljeret, præcis og letforståelig rapport.

Vi laver tilstandsrapporter på alle typer ejerboliger, herunder enfamiliehuse, ejerlejligheder, sommerhuse og stuehuse.

Kvalitet giver tryghed

For din trygheds skyld, bliver tilstandsrapporten i Botjek udarbejdet af en byggesagkyndig, der er beskikket af Sikkerhedsstyrelsen.

Slip for dit 10-årige sælgeransvar

Hvis du, inden købsaftalen bliver underskrevet, har en tilstands- og elinstallationsrapport og et tilbud på en ejerskifteforsikring, frigøres du for sælgeransvaret.

Energimærke

Vi gør energiforbruget synligt og giver konkrete forslag til energiforbedringer
Et energimærke hos os er ikke blot en vurdering

Hos Botjek Center Sønderjylland og Botjek Center Sydvestjylland tilbyder vi udarbejdelse af energimærker, der oplyser dig om din ejendoms energiforbrug og giver dig værdifuld indsigt i forbedringspotentialet for ejendommens energiforbrug.

Spar på pengene - og miljøet

Vores rapporter identificerer oplagte energiforbedringer på ejendommen - tiltag der både kan mærkes på pengepungen og på miljøet.

Øget ejendomsværdi

De fleste går op i bæredygtighed. Et godt energimærke kan gøre din ejendom mere attraktiv på boligmarkedet.

Fordele ved at vælge os

Som kunde hos Botjek Center Sønderjylland og Botjek Center Sydvestjylland er du sikret et energimærke, som er udarbejdet af certificerede energikonsulenter.

Udover at synliggøre ejendommens energiforbrug indeholder et energimærke også et overblik over energimæssige forbedringer, et overblik over udgifterne ifm. udbedringerne samt en potentiel energibesparelse på el- og varmeregningen.

Overblik og indblik

Elinstallationsrapporten er visuel, så både sælger og køber nemt får indblik i, hvilke fejl og mangler der er på installationerne.

Elinstallationsrapport

Din tryghed og sikkerhed er i fokus

Skal du sælge din bolig, er det en god idé at få foretaget et eleftersyn for at sikre, at elinstallationerne er, som de skal være. Et eleftersyn er desuden en forudsætning for at kunne få udarbejdet en elinstallationsrapport.

 

Vi identificerer eventuelle fejl eller mangler, som kan afhjælpes for at undgå risiko for skader og ubehagelige overraskelser.

Slip for dit 10-årige sælgeransvar

Hvis du, inden købsaftalen bliver underskrevet, har en tilstands- og elinstallationsrapport og et tilbud på en ejerskifteforsikring, frigøres du for sælgeransvaret.

Tag det næste skridt - bestil dine rapporter i dag

Vi står klar til at hjælpe med tilstandsrapport, energimærke, elinstallationsrapport og anden byggeteknisk rådgivning

Tove
Tove
Læs mere
Yderst tilfredsstillende oplevelse. Konsulenten virkede kompetent og imødekommende samt grundig i sin gennemgang af huset og den efterfølgende forklaring af tingenes tilstand.
Christopher
Christopher
Læs mere
Konsulenten, som var ude i huset, var rigtig venlig og frisk. Når jeg har haft ringet ind til kontoret, har der altid været en smilende og venlig stemme i den anden ende, som altid har kunne hjælpe. De er meget fleksible hvis man ønsker nogle ændringer.
Lone
Lone
Læs mere
Venlig service. Fik svar på alle mine spørgsmål vedrørende tilstandsrapporten. Venlig og kompetent vejledning.
Jørgen
Jørgen
Læs mere
Hurtige aftaler...Kompetent og nemt at kommunikere med koordinatoren på kontoret ..Meget hjælpsom og venlig :-). Behagelige folk, der blev udsendt til opgaverne ...Fin og behagelig gennemgang af tilstandsrapporten ....Var ikke til stede ved elsynsrapporten, men har hørt, at han også her gennemgik fejl og mangler på en meget sympatisk måde 🙂
Ingrid
Ingrid
Læs mere
En god og hyggelig gennemgang af alt, tid til at forklare. En rar og venlig person. En positiv oplevelse, det er jo som at skulle til eksamen. Men gik jo fint.
Birthe
Birthe
Læs mere
Dem der var ude og lave rapporterne var meget forstående, hjælpsomme og gav sig god tid til at gennemgå og forklare rapporterne.
Tidligere
Næste

Din garanti for kvalitet

Som en integreret del af Botjek Center Sønderjylland og Botjek Center Sydvestjylland fortsætter vi med at sætte standarden for tilstandsrapporter, eleftersyn og energimærke.

Vores ISO 9001-certificering er mere end et badge på hjemmesiden. Det er vores garanti og din sikkerhed for, at hver rapport leveres med den højeste kvalitet.

ISO 9001-certificering

ISO-9001 certificeringen er din garanti for, at alle processer og resultater opfylder de højeste standarder inden for kvalitet og etik.

Langsigtet værdi

Vores services giver dig langvarige fordele, som hjælper dig med at træffe kloge beslutninger i fremtiden. Både når du skal sælge, købe, renovere eller bygge nyt.