En byggesagkyndig partner på Fyn hedder Dansk Hussyn. Erfaring og ekspertise uanset opgavens art

Hvorfor gå over åen efter vand når du har en erfaren og dygtig byggesagkyndig på Fyn lige ved hånden. Dansk Hussyn – en byggesagkyndig på Fyn i topklasse

Når kun det bedste er godt nok, og pris og kvalitet er i harmonisk samspil, så vælger man assistance fra Dansk Hussyn – byggesagkyndig på Fyn og en af landets mest erfarne byggesagkyndige. 

Vi er et team af energikonsulenter og byggesagkyndige på Fyn, men vi kommer naturligvis over hele landet. Vi er ISO-9001 certificeret af  brancheorganisationen BFBE og beskikket af Erhvervs- og Byggestyrelsen, din garanti og sikkerhed for kvalificeret og samvittighedsfuldt udført arbejde. Vi hjælper dig gerne med forslag til nyt badeværelse, køkken, om- og tilbygninger, nyt tag og nye vinduer og andre byggeopgaver.

Hvis du vil sikre dig mod alvorlige byggefejl i et nyt hus eller en om-/tilbygning, så skal du have en byggesagkyndig fra Fyn med helt fra starten. Dansk Hussyn vil kunne hjælpe dig til at undgå de værste faldgruppen, som ellers kan blive en dyr fornøjelse for dig.

Der er selvfølgelig en mindre udgift forbundet med at hyre en byggesagkyndig på Fyn, men det kan i sidste ende måske spare dig for hundrede tusindvis af kroner, som ellers ville være gået til at udbedre byggeskader, eller til håndværkere som snyder dig.

En byggesagkyndig på Fyn, som Dansk Hussyn, er din garanti for at byggeriet foregår rigtigt, dvs. at alle myndighedskrav bliver overholdt, at der anvendes de rigtige materialer, og at håndværkerne ikke tager flere penge for arbejdet, end de er berettiget til

Få et uforpligtende tilbud