PRISER For Energimærke fra 1000 kr. incl. moms.

Tilstandsrapporter fra 4200 kr. incl. moms.


Velkommen til den byggesagkyndige i Haderslev Brug den byggesagkyndige i Haderslev til dit byggeprojekt, og du er sikker på at få løst opgaven til din fulde tilfredsstillelse. Den byggesagkyndige i Haderslev er garanti for et godt og professionelt håndværk.


DANSK HUSSYN tilbyder
byggesagkyndige i Haderslev som De kan bruge til stort set alle tænkelige byggefagtekniske opgaver. Vi garanterer Dem en meget professionel og en grundig gennemgang af dine byggefaglige opgaver. Vi er specialister inden for udfærdigelse af tilstandsrapporter og energimærket, så hvis De står og vil sælge ejendom eller har brug for en professionel sparringspartner, hvis De ønsker at købe ejendom, så er det os De skal have fat i.

Vi har de senere år og lagt meget vægt på, at tilbyde vores kunder rådgivning omkring energibesparelser. Dette har bevirket, at vi i dag består af et netværk af energikonsulenter, som kan rådgive og vejlede Dem om hvilke energibesparende tiltag, som vil være fornuftigt at udføre på Deres ejendom. Via vores store netværk af uafhængige bygningssagkyndige og energikonsulenter, kan vi finde frem til lige nøjagtig den rigtige mand til Deres opgave.

Bestil en af vores byggesagkyndige i Haderslev, og vi garanterer at De får en god service og rådgivning som giver Dem et godt resultat.

Indtast dit telefon nummer og vi kontakter dem hurtigst muligt, for et uforpligtende tilbud.
TLF: 74 86 73 74