Vælg Dansk Hussyn som din bygningskonsulent – når kun det bedste er godt nok

Gør det nemmere og måske også billigere for dig selv, vælg Dansk Hussyn som din bygningskonsulent. Erfaring og kvalitet kendetegner os som bygningskonsulent

Dansk Hussyn er et erfarent og ansvarsbevidst netværk af energikonsulenter og bygningskonsulenter, som arbejder over hele Danmark. Vi er ISO-9001 certificeret inden for brancheorganisationen BFBE og beskikket af Erhvervs- og Byggestyrelsen, hvilket blandt andet er din garanti for kvalitetsmæssigt udført arbejde til enhver tid.

Som energi- og bygningskonsulent udarbejder vi tilstandsrapporter og energimærkninger samt yder i stigende grad byggeteknisk rådgivning i forbindelse med køb og salg af ejendomme. Desuden leverer vi også byggeteknisk rådgivning i forbindelse med for eksempel tvister og byggeskader.

Dansk Hussyn prioriterer hurtig sagsbehandling til konkurrencedygtige priser, dog altid uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har arbejdet som bygningskonsulent indenfor ovennævnte arbejdsområde siden 1987/1997, så vores arbejde som bygningskonsulent udføres på baggrund af en solid teoretisk og praktisk byggeteknisk viden.

Ring gerne til os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde som bygningskonsulent og læs også gerne mere på vores hjemmeside

Få et uforpligtende tilbud