PRISER For Energimærke fra 1000 kr. incl. moms.

Tilstandsrapporter fra 3500 kr. excl. moms.

Tilbud:
Tilstandsrapport + 1 fornyelse ved udløb efter 6 mdr. +  Energimærke + El rapport.
Samlet pris:  8900 kr. incl. moms
Energi mærkning – En fordel for Deres privatøkonomi og miljøet

Når en bolig har energi mærkning, så er der flere fordele.  Det gavner privatøkonomien, når de anviste energibesparende løsninger gennemføres. Desuden så gavner det miljøet at vælge de energibesparende løsninger.

Når De sælger boligen, så skal De kunne fremvise en gyldig energi mærkning. Det er Deres ansvar at få en energi mærkning af boligen også inden, at De indgår en aftale om salg. energi mærkningen af  boligen er gyldig i fem år, så har De en energi mærkning, der er under fem år gammel, behøver De ikke at fremskaffe en ny.

Når De skal sælge boligen, så er det faktisk lovpligtigt, at De får en energi mærkning af den. Sælger får derved et overblik over, hvor der kan gøres noget for at spare penge eks. efterisolering. Formålet med energi mærkning er, at gøre opmærksom på det energiforbrug boligen har og samtidig overblik over, hvor der kan spares.

Når en bolig har energi mærkning, så er der flere fordele.  Det gavner privatøkonomien, når de anviste energibesparende løsninger gennemføres. Desuden så gavner det miljøet at vælge de energibesparende løsninger.

Når De sælger boligen, så skal De kunne fremvise en gyldig energi mærkning. Det er Deres ansvar at få en energi mærkning af boligen også inden, at De indgår en aftale om salg.

Energi mærkningen af  boligen er gyldig i fem år, så har De en energi mærkning, der er under fem år gammel, behøver De ikke at fremskaffe en ny, når De skal sælge boligen, så er det faktisk lovpligtigt, at De får en energi mærkning af den.

Sælger får derved et overblik over, hvor der kan gøres noget for at spare penge eks. efterisolering. Formålet medenergi mærkning er, at gøre opmærksom på det energiforbrug boligen har og samtidig overblik over, hvor der kan spares.

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dit telefon nummer og vi kontakter dem hurtigst muligt, for et uforpligtende tilbud.
TLF: 74 86 73 74