Din energikonsulent på fyn – Dansk hussyn

Når kun det bedste er godt nok vælger man dygtige og ansvarsbevidste Dansk Hussyn som sin energikonsulent på Fyn, måske den mest erfarne energikonsulent på Fyn

Dansk Hussyn er et netværk af uafhængige bygningssagkyndige og energikonsulenter på Fyn og såvel som i andre dele af landet, idet vi er landsdækkende og ISO-9001 certificeret inden for brancheorganisationen BFBE. Vi er tillige beskikket af Erhvervs- og Byggestyrelsen.Det er for eksempel lovpligtigt at få udarbejdet et energimærke i forbindelse med hussalg. Energimærket er en gennemgang af bygningens energimæssige tilstand og indeholder desuden forslag til, hvordan man kan nedbringe energiforbruget i lige netop dit hus.

En såkaldt tilstandsrapport er en oversigt over de synlige skader i dit hus. Med tilstandsrapporten i hånden får du foruden et godt billede af husets tilstand også muligheden for at tegne en ejerskifteforsikring mod eventuelle skjulte skader i huset. Det er frivilligt, om man vil have en tilstandsrapport, men det er  under alle omstændigheder klogt, at lade din energikonsulent på Fyn, Dansk Hussyn udarbejde en tilstandsrapport.

Du skal være opmærksom på, at det er dig som sælger, der  stadig hæfter for ulovligheder, svig og grov uagtsomhed. Så vælg det sikre for det usikre og kontakt din energikonsulent på Fyn, Dansk Hussyn.

Få et uforpligtende tilbud