Måske den mest erfarne energikonsulent i Odense og omegn – Dansk Hussyn

Når du har brug for en dygtig og erfaren bygningskonsulent i Odense er valget nemt. Ring til Dansk Hussyn – din energikonsulent i Odense

Dansk Hussyn, din erfarne og dygtige energikonsulent i Odense, er en ISO-9001 certificeret virksomhed indenfor udarbejdelse af blandt andet tilstandsrapporter og energimærkning  for enfamiliehuse, sommerhuse og ejerlejligheder.

Dansk Hussyn startede sin virksomhed i 1987 som INTSCICON ApS,  Rådgivende Ingeniørfirma, hvor arbejdsopgaverne i hovedsag var bestillinger fra det offentlige område, som eksempelvis plejehjem, ældreboliger, skoler, ombygninger, opgaver i udlandet samt privatboliger.

Indtast dit telefon nummer og vi kontakter dem hurtigst muligt, for et uforpligtende tilbud.
TLF: 74 86 73 74

På det tidspunkt i 1997,  da tilstandsrapporter og energirapporter blev mere hyppigt anvendt i forbindelse med ejendomshandler og  frem til i dag har Dansk Hussyn udarbejdet ikke mindre end 3500 rapporter, hvilket selvklart har beriget os med en kolossal erfaring inden for området bygningsundersøgelser.

I 2004 kom så det landsdækkende Dansk Hussyn til verden med den erklærede målsætning fremtidigt at kunne tilbyde og udarbejde tilstandsrapporter og energimærker af meget høj kvalitet. Kvalitet stiller krav om kvalitetssikring, hvilket Dansk Hussyn, din energikonsulent i Odense, imødekommer gennem vores ISO 9001- certificering.

Skal du sælge hus, så ring til din energikonsulent i Odense – Dansk Hussyn

Få et uforpligtende tilbud