PRISER For Energimærke fra 1000 kr. incl. moms.

Tilstandsrapporter fra 3500 kr. excl. moms.

Tilbud :
Tilstandsrapport + 1 fornyelse ved udløb efter 6 mdr. +  Energimærke + El rapport.
Priser fra 7800 kr. incl. moms.

Energimærkning – Ekspertise, rådgivning og hurtig levering af energirapport

Når en bolig har energimærkning, giver det flere fordele. Det gavner privatøkonomien, gennemføre de anviste energibesparende løsninger. Desuden så gavner det miljøet at vælge de energibesparende løsninger.

Når De skal sælge boligen, så er det lovpligtigt, at De får en energimærkning af den. Sælger får derved et overblik over, hvor der kan gøres noget for at spare penge eks. ved efterisolering. Formålet med energimærkning er, at gøre opmærksom på det energiforbrug boligen har og herved opnås der også overblik over, hvor der kan spares.

Når De sælger boligen, så skal De kunne fremvise en gyldig energimærkning. Det er Deres ansvar at få en energimærkning af boligen også inden, at De indgår en aftale om salg. energimærkning af  boligen er gyldig i fem år, så har De en energimærkning, der er under frem år gammel, behøver De ikke at fremskaffe en ny.

Vi udfører gerne en energirapport for Dem, så De kan få en energimærkning af Deres bolig. På vores hjemmeside www.danskhussyn.dk kan De få et tilbud på en energirapport. De skal blot udfylde vores formular, så vender vores konsulenter tilbage til Dem snarest.

Det er i vores interesse, at kunden er tilfreds. Vores konsulenter har stor erfaring og ekspertise. Når De vælger os, så søger vi for, at De får en god service, rådgivning og en hurtig levering.

Foruden energirapporter så udfører vi også tilstandsrapporter og digitale tegninger. Har dette interesse, er De ligeledes velkommen til at udfylde vores formular på hjemmesiden.

De er altid velkommen til at kontakte os, hvis De har spørgsmål omkring en energirapport, tilstandsrapport mv. Vores konsulenter er altid parate til at hjælpe og svare på spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi glæder os til at hjælpe Dem med en energimærkning

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dit telefon nummer og vi kontakter dem hurtigst muligt, for et uforpligtende tilbud.
TLF: 74 86 73 74