PRISER For Energimærke fra 1000 kr. incl. moms.

Tilstandsrapporter fra 3500 kr. excl. moms.

Energimærke – Så tænker De på miljøet og spare penge på  boligen
Det er en fordele at hente, når Deres bolig har et energimærke. I et energimærke ses de rentable energi-løsninger, der giver besparelser, samt energiløsninger som bedst anvendes ved renovering ag boligen.

Det er lovpligtigt at energimærke boligen ved salg, og energimærket skal være modtaget i salgsannoncer såvel på internettet og i aviser m.m

Køber af Deres bolig sammenligner med andre boliger med energimærker. DA varmeudgifter udgør en stor del af budgetter har en bolig med energimærke A( lave varmeudgifter) selvfølgelig større interesse for en køber end et med dårlig energimærke G (høje varmeudgifter)

Når De har fået et energimærke, så er det gyldigt i 7 år. Har De et energimærke, der er under 7 år gammelt, behøver De således ikke at fremskaffe et nyt.

Skal De have et energimærke til boligen, så udfører vi gerne en energirapport for Dem. På vores hjemmeside www.danskhussyn.dk kan De få et tilbud på en energirapport. Udfyld blot vores formular, så vender vores konsulenter tilbage til Dem hurtigst muligt.

Vi ønsker, at vores kunder er tilfredse. Vores konsulenter har stor erfaring og ekspertise. Når De vælger os, så søger vi for, at De får en god service, rådgivning og en hurtig levering.

Foruden energirapporter, så kan vi også hjælpe Dem med tilstandsrapporter og digitale tegninger. Har dette interesse, er De ligeledes velkommen til at udfylde vores formular på hjemmesiden.

De er altid velkommen til at kontakte os, hvis De har spørgsmål omkring en energirapport, tilstandsrapport mv. Vores konsulenter er altid parate til at hjælpe og svare på spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi glæder os til at hjælpe Dem med et energimærke

Få et uforpligtende tilbud