PRISER For Energimærke fra 1000 kr. incl. moms.

Tilstandsrapporter fra 3500 kr. excl. moms.

Energimærker – Så boligen får den energibesparende løsning

Vi udfører gerne en energimærkning for Dem, så De kan få energimærker på Deres bolig. På vores hjemmeside www.danskhussyn.dk kan De få et tilbud på en energirapport. De skal blot udfylde vores formular, så vender vores konsulenter tilbage til Dem snarest. Foruden energirapporter så udfører vi også tilstandsrapporter og digitale tegninger. Har dette interesse, er De ligeledes velkommen til at udfylde vores formular på hjemmesiden.

Når en bolig har energimærker, så er der mange fordele at hente. Det gavner privatøkonomien, da en energibesparende løsning kan findes. Desuden så gavner det miljøet at vælge de energibesparende løsninger. Når De skal sælge boligen, så er det lovpligtigt, at De får energimærker på den. Sælger får derved et overblik over, hvor der kan gøres noget for at spare penge fx. efterisolering. Formålet med energimærker er, at gøre opmærksom på det energiforbrug boligen har og herved samtidig overblik over, hvor der kan spares.

Når De sælger boligen, så skal De kunne fremvise gyldige energimærker. Det er Deres ansvar at få energimærkning af boligen også inden, at De indgår en aftale om salg. energimærker er gyldige i fem år, så har De allerede energimærker, der er under frem år gamle, behøver De ikke at fremskaffe en nye.

Det er i vores interesse, at kunden er tilfreds. Vores konsulenter har stor erfaring og ekspertise. Når De vælger os, så søger vi for, at De får en god service, rådgivning og en hurtig levering. De er altid velkommen til at kontakte os, hvis De har spørgsmål omkring en energirapport, tilstandsrapport mv. Vores konsulenter er altid parate til at hjælpe og svare på spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi glæder os til at hjælpe Dem med energimærker.

Få et uforpligtende tilbud