Energimærkning

PRISER for Energimærke fra 1000 kr. incl. moms.

Tilstandsrapporter fra 4300 kr. incl. moms.

Tilbud :
Tilstandsrapport + 1 fornyelse ved udløb efter 6 mdr. +  Energimærke + El rapport.
Priser fra 7800 kr. incl. moms.

Energi konsulent fra Dansk Hussyn Kyndig og erfaren ekspertise fra vores dygtige energikonsulenter

Når De skal sælge boligen, så tilbyder vi, at en energi konsulent udarbejder en energirapport. Sælger får derved et overblik over, hvor der kan gøres noget for at spare penge eks. efterisolering. Formålet med en energimærkning er, at gøre opmærksom på energiforbruget boligen har og herved samtidig også overblik over, hvor der kan spares.

Når en bolig har en energimærkning, så er der mange fordele at hente. Det gavner privatøkonomien, da nergibesparende løsninger anvises. Desuden så gavner det miljøet at vælge de energibesparende løsninger.

Når De sælger boligen, så skal De kunne fremvise en gyldig energimærkning. Det er Deres ansvar også inden, at De indgår en aftale om salg. Vores energi konsulent udfører gerne et energimærke for Dem, og De får derved hurtig en løsning, der er udarbejdet med ekspertise, erfaring og kvalitet for øje. På vores hjemmeside www.danskhussyn.dk kan De få et tilbud på en energirapport. De skal blot udfylde vores formular, så vender vores energi konsulenter tilbage til Dem snarest.

Foruden energirapporter så udfører vi også tilstandsrapporter og digitale tegninger. Har dette interesse, er De ligeledes velkommen til at udfylde vores formular på hjemmesiden.

Det er i vores interesse at kunden er tilfreds. Vores energi konsulenter har stor erfaring og ekspertise. Når De vælger en energi konsulent hos os, så søger vi for, at De får en god service, rådgivning og en hurtig levering.

De er altid velkommen til at kontakte os, hvis De har spørgsmål omkring en energirapport, tilstandsrapport mv. Vores energi konsulent er altid parat til at hjælpe og svare på spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Vores energi konsulent glæder sig til at hjælpe Dem.

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dit telefon nummer og vi kontakter dem hurtigst muligt, for et uforpligtende tilbud.
TLF: 74 86 73 74