Professionelt huseftersyn i Sønderjylland

Vil du have et retvisende billede af tilstanden på din nuværende eller din kommende bolig så bestil et huseftersyn i Sønderjylland. Vi garanterer et godt informationsniveau og en forståelig tilstandsrapport.

Tilbud:
Tilstandsrapport + 1 fornyelse ved udløb efter 6 mdr. +  Energimærke + El rapport.
Samlet pris:  8900 kr. incl. moms

Et huseftersyn i Sønderjylland fra DANSK HUSSYN er en skriftlig vurdering af en boligs tilstand. Et andet ord for huseftersyn er tilstandsrapport som giver oplysninger om den generelle tilstand på ejendommen samt en vurdering af boligens synlige skader og tegn på skader.

Før man kan tegne en ejerskifteforsikring skal der foreligge et huseftersyn, der er udarbejdet af en byggesagkyndig. Vi kan udarbejde professionelt og retvisendehuseftersyn i Sønderjylland, hvad enten der er tale om et hus, sommerhus eller en ejerlejlighed. Det er dog ikke lovpligtigt, at der skal udarbejdes tilstandsrapport på en ejerlejlighed.

Hvis du vil have en professionel og saglig vurdering af tilstanden af dit hus, skal du kontakte os og vi rykker hurtigt ud til opgave. Du er også meget velkommen til at kontakte os, for at få et tilbud på din konkrete opgave. Herefter vil vi komme med et tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dit telefon nummer og vi kontakter dem hurtigst muligt, for et uforpligtende tilbud.
TLF: 74 86 73 74