En tand bedre og en tand billigere: Bestil hussyn i Sønderjylland hos Dansk Hussyn

Hvorfor gå over åen efter vand når du kan bestille hussyn i Sønderjylland hos Dansk Hussyn i Ribe? Hussyn i Sønderjylland til tiden og til den rigtige pris

Dansk Hussyn repræsenterer et landsdækkende netværk af bygningssagkyndige, som kan tilbyde mange forskellige ydelser, bl.a. hussyn i Sønderjylland. Desuden kan du få hjælp til at sænke energiudgifterne i din bolig.

Vi tilbyder en byggeteknisk gennemgang af din villa eller dit sommerhus med rådgivning omkring økonomiske og dermed også miljømæssigt profitable tiltag, og så får du oven i købet også mulighed for at forbedre din boligs energimærke. Husk, at energimærker er lovpligtige ved salg af boliger.

Dansk Hussyn hjælper dig gerne med at få et totalt overblik over boligens energiforbrug, hvor vejen går gennem et godt gennemarbejdet energimærke. En tilstandsrapport udarbejdet af en bygningssagkyndig hos Dansk Hussyn giver overblik over husets tilstand, når man skal sælge eller købe. Tilstandsrapporten gør bl.a. at man kan tegne en ejerskifteforsikring, der minimerer risikoen ved huskøb.

En bygningssagkyndig kan rådgive køber og sælger og skabe et bedre overblik over husets tilstand. Vælg et hussyn i Sønderjylland, som kan være en uvurderlig hjælp i forbindelse med at træffe den rigtige beslutning omkring køb eller salg af boligen eller i forbindelse med prisforhandlinger.

Få et uforpligtende tilbud