Har du brug for en erfaren og dygtig hussynskonsulent? Dansk Hussyn er det rigtige valg

Flere og flere vælger at bruge Dansk Hussyn som hussynskonsulent. Ikke så underligt, vi er erfarne og dygtige Vælg Dansk Hussyn som din hussynskonsulent

Dansk Hussyn er et erfarent og kompetent netværk af energikonsulenter og hussynskonsulenter, som har deres virke over hele Danmark. Vi er ISO-9001 certificeret inden for brancheorganisationen BFBE og beskikket af Erhvervs- og Byggestyrelsen, din garanti for kvalitetsmæssigt udført arbejde til enhver tid og til priser, som alle kan forstå og forholde sig til.

Som hussynskonsulent arbejder vi med tilstandsrapporter og energimærkning, ligesom vi yder byggeteknisk rådgivning i forbindelse med køb og salg af villaer, sommerhuse og ejerlejligheder. Desuden udøver vi med succes byggeteknisk rådgivning i forbindelse med for eksempel tvister mellem entreprenører og bygherrer samt ved byggeskader.

Dansk Hussyn lægger stor vægt på en hurtig sagsbehandling til attraktive priser, dog uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har fungeret som hussynskonsulent og energikonsulent indenfor nævnte arbejdsområder helt tilbage fra 1987/1997 hvilket indebærer, at vores virke som hussynskonsulent udføres på baggrund af en solid byggeteknisk viden på såvel det teoretiske som det praktiske område.

Ring gerne til os og lad os berette mere om, hvad vi kan tilbyde dig som kunde hos os og læs også gerne mere på vores hjemmeside

Få et uforpligtende tilbud