PRISER For Energimærke fra 1000 kr. incl. moms.

PRISER For Energimærke fra 1000 kr. incl. moms.

Energikonsulent – Netværket af bygningskyndige

Når De sælger boligen, så skal De kunne fremvise en gyldig energimærkning. Det er Deres ansvar også inden, at De indgår en aftale om salg.

Vores energikonsulent fortager gerne en energirapport for Dem, og De får derved hurtig en løsning, der er udarbejdet med ekspertise, erfaring og kvalitet for øje. På vores hjemmeside www.danskhussyn.dk kan De få et tilbud på en energirapport. De skal blot udfylde vores formular, så vender vores energikonsulenter tilbage til Dem snarest.

Foruden energirapporter så udfører vi også tilstandsrapporter og digitale tegninger. Har dette interesse, er De ligeledes velkommen til at udfylde vores formular på hjemmesiden.

Når De vælger os, så udarbejder en energikonsulent energirapporten. Sælger får derved et overblik over, hvor der kan gøres noget for at spare penge fx. efterisolering. Formålet med en energimærkning er, at gøre opmærksom på det energiforbrug boligen har og herved opnås der også overblik over, hvor der kan spares.

Når en bolig har en energimærkning, så er der mange fordele at hente. Det gavner privatøkonomien, da en energibesparende løsning kan findes. Desuden så gavner det miljøet at vælge de energibesparende løsninger.

De er altid velkommen til at kontakte os, hvis De har spørgsmål omkring en energirapport, tilstandsrapport mv. Vores energikonsulent er altid parat til at hjælpe og svare på spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Det er i vores interesse at kunden er tilfreds. Vores energikonsulenter har stor erfaring og ekspertise. Når De vælger en energikonsulent hos os, så søger vi for, at De får en god service, rådgivning og en hurtig levering.

Vores energikonsulent glæder sig til at hjælpe Dem.

Få et uforpligtende tilbud