Vælg at få lavet din tilstandsrapport på Fyn af dygtige og erfarne Dansk Hussyn

Er der behov for en godt gennemarbejdet tilstandsrapport på Fyn, så er erfarne Dansk Hussyn den rette samarbejdspartner. Tilstandsrapport på Fyn som bedst

En tilstandsrapport på Fyn og selvfølgelig også i resten af landet er resultatet af et huseftersyn. Tilstandsrapporten er en samlet skriftlig vurdering af din boligs synlige skader og/eller tegn på skader.

Den bygningssagkyndige, Dansk Hussyn, som kan udarbejde din tilstandsrapport på Fyn, sammenligner boligen med andre boliger af samme type, alder og stand – og ikke et nyt hus – og vi har masser af erfaring på området.

Tilstandsrapporten er nyttig og er tilmed en nødvendighed for, at en eventuel køber af dit hus kan tegne en ejerskifteforsikring – og det skader jo ikke ligefrem betingelserne for at gennemføre en vellykket hushandel.

Vælg snarest at få lavet en tilstandsrapport på Fyn af din helårsbolig, sommerhus eller lejlighed, det er en god investering.

Kontakt dygtige og erfarne Dansk Hussyn – hellere i dag end i morgen og få lavet din tilstandsrapport på Fyn eller i Midtjylland

Få et uforpligtende tilbud