PRISER for energimærke fra 1000 kr. incl. moms.

Tilstandsrapporter fra 3500 kr. excl. moms.

Priser på tilstandsrapport eller energi mærke

Søger de efter en billig pris på udarbejdelse af tilstandsrapport og energimærke, tilbyder vi en fordelagtig løsning, et samlet tilbud på en tilstandsrapport pris og energimærke. De skal blot udfylde formularen. Foruden en god pris på en tilstandsrapport kan vi også tilbyde energirapporter og digitale hustegninger til brug ved annoncering.

Blot udfyld formularen og vi kontakter Dem hurtigst muligt.

Når De skal sælge Deres hus, er det frivilligt at få udarbejdet en tilstandsrapport, men en tilstandsrapport fritager Dem for ansvaret for skjulte fejl og mangler, når Deres bolig er blevet solgt.

Hvis De fravælger en tilstandsrapport, har De ansvaret for skjulte fejl og mangler i mange år – med en tilstandsrapport, er De sikret.

De kan roligt forvente at få professionel rådgivning, hurtig levering af tilstandsrapport og energimærke  De er tilfreds med. Dansk Hussyn har nu 15 års erfaring.

Vores medarbejdere udfører tilstandsrapporter med stor erfaring og ekspertise for øje. Vi har kunden i centrum og mener at god service og et tilfredsstillende produkt går hånd i hånd.

Hvad siger mine kunder ?

“Hurtigt og nemt, jeg udfyldte blot formularen og efter 2 dage
havde jeg fået udarbejdet en tilstandsrapport og energimærke
på mit hus med en yderst venlig betjening”

Tak for god service!”

Per Sørensen

Få et uforpligtende tilbud