PRISER For Energimærke fra 1000 kr. incl. moms.Tilstandsrapporter fra 4200 kr. excl. moms.

Billig

 Tilstandsrapport + 1 fornyelse ved udløb efter 6 mdr. +  Energimærke + El rapport.
Tilstandsrapport – Så er De sikret, når boligen er solgt

Søger De efter en tilstandsrapport på boligen, så tilbyder vi en fordelagtig løsning. Besøg vores hjemmeside og se hvad vi kan gøre for Dem. Vi udformer gerne et tilbud på en tilstandsrapport, De skal blot udfylde formularen på hjemmesiden, så vender vi tilbage til Dem hurtigst muligt.

Foruden en tilstandsrapport kan vi også tilbyde at lave energirapporter og digitale hustegninger til brug ved annoncering. Har det interesse, skal De ligeledes udfylde formularen på hjemmesiden.


Når De skal sælge Deres hus, så er det frivilligt at få udarbejdet en tilstandsrapport, men ikke desto mindre så er det en rigtig god ide, for Deres egen skyld.

Skulle det vise sig, at Deres bolig har nogle skjulte skader. En tilstandsrapport fritager Dem for dette ansvar, så De ikke får ubehagelige overraskelser, når Deres bolig er blevet solgt. Hvis De fravælger en tilstandsrapport, er De ansvarlig for skjulte fejl og mangler i mange år – med en tilstandsrapport, er De sikret..

Vores medarbejdere udfører tilstandsrapporter med stor erfaring og ekspertise. Vi har kunden i centrum og mener at god service og et tilfredsstillende produkt. Når De har bestilt en tilstandsrapport, så kan De derfor roligt forvente at få professionel rådgivning, hurtig levering og et produkt, som De er tilfreds med.

Besøg vores hjemmeside og se hvad vi kan hjælpe Dem med. De er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os. Vi har altid tid til en uforpligtende samtale og tager os tiden til at svare på Deres spørgsmål, så De i sidste ende bliver tilfreds og kan føle Dem tryg med det endelige resultat.

Vi ser frem til høre fra Dem og hjælpe Dem med en
tilstandsrapport.

Indtast dit telefon nummer og vi kontakter dem hurtigst muligt, for et uforpligtende tilbud.
TLF: 74 86 73 74