PRISER For Energimærke fra 1000 kr. incl. moms.

Tilstandsrapporter fra 3500 kr. excl. moms.

Udarbejdelse af tilstandsrapport – Rådgivning, ekspertise og kort levering

Når De skal sælge Deres hus, så er det frivilligt at få udarbejdet en tilstandsrapport, men ikke desto mindre så er det en rigtig god ide, for Deres egen skyld. Skulle det vise sig, at Deres  bolig har nogle skjulte skader, så står De med ansvaret for dem.

Enudarbejdelse af en tilstandsrapport kan være med til at holde Deres ryg fri, så De ikke får ubehagelige overraskelser, når Deres bolig er blevet solgt. Hvis De fravælger en udarbejdelse af tilstandsrapport, så kan De komme til at få ansvaret for skjulte fejl og mangler i mange år – så få hjælp til en udarbejdelse af tilstandsrapport, så er De sikret.

Søger De efter hjælp til udarbejdelse af tilstandsrapport, så tilbyder vi en fordelagtig løsning. Besøg vores hjemmeside www.danskhussyn.dk og se hvad vi kan gøre for Dem. Vi udformer gerne et uforpligtende tilbud på udarbejdelse af en tilstandsrapport, De skal blot udfylde formularen på hjemmesiden, så vender vi tilbage til Dem hurtigst muligt.

Foruden udarbejdelse af tilstandsrapporter kan vi også tilbyde at lave energirapporter og digitale hustegninger til brug ved annoncering. Har det interesse, skal De ligeledes udfylde formularen på hjemmesiden.

Vores medarbejdere udarbejder tilstandsrapporter med stor erfaring og ekspertise for øje. Vi har kunden i centrum og mener at god service og et tilfredsstillende produkt går hånd i hånd. Når De får foretaget en udarbejdelse af tilstandsrapport, så kan De derfor roligt forvente at få professionel rådgivning, hurtig levering og et produkt, som de er tilfreds med.

Besøg vores hjemmeside og se hvad vi kan hjælpe Dem med. De er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os. Vi har altid tid til en uforpligtende samtale og tager os tiden til at svare på Deres spørgsmål, så De i sidste ende bliver tilfreds og kan føle Dem tryg med det endelige resultat.

Vi ser frem i mod at høre fra Dem og hjælpe Dem med en udarbejdelse af en tilstandsrapport.

Få et uforpligtende tilbud